Våra kunder är allt ifrån globala koncerner till mindre företag

Halmstad Industri El har sedan 2005 arbetat med att öka tillgängligheten och driftsäkerheten på industrins produktionsutrustningar genom ett strategisk och kvalificerat underhåll. Vi är en trygg partner med en välfungerande serviceorganisation.

Smarta industrilösningar

Genom att kombinera teknisk kompetens och elservice kan vi ta ett helhetsgrepp på industrins behov av service och underhåll. Vi har under åren byggt upp ett företag med gedigen kunskap och hög kvalitet i genomförandet.

Vår servicekompetens täcker idag ett stort spann på allt från plastindustri till NC-styrda verktygsmaskiner och robotbestyckade produktionslinjer inom livsmedelsindustrin. Vi har dessutom ett stort nätverk med hög kompetens på allt från reparation/ombyggnad av äldre elektronikdelar till konstruktion av kompletta robot- och produktionslinjer. Detta nätverk skapar stor trygghet för våra kunder då vi tillsammans kan lösa de flesta problem som kan uppstå i en produktionsanläggning.

Jobba hos oss!

Vi är alltid intresserade av nya förmågor i vårt team. Hos oss får du en mångsidig erfarenhet tack vare variationen på uppdrag hos en mängd olika kunder. Kontakta per@halmstadindustriel.se

Nu söker vi industrielektriker/installatör!

Tjänsten innebär att du självständigt eller i team utför installations- och serviceuppdrag hos våra kunder. Eftersom du kommer att ha stor kundkontakt ser vi gärna att du har en god social förmåga. Våra uppdrag är väldigt omväxlande och varierande, ingen dag är den andra lik. Vi arbetar framförallt i Halmstad med omnejd (Laholm, Getinge, Falkenberg etc).

Vad vi söker?

• Vi söker dig som är utbildad elektriker och tycker om att lösa problem. Du har erfarenhet från industrin och kan arbeta självständigt. Har du arbetat med industriinstallationer är det meriterande då vi gör en hel del installationsarbeten, allt från belysning till maskinlinjer.

• Som person är du driven, serviceinriktad och glad. Vi ser även att du har en mycket god samarbetsförmåga och är social då du kommer att ha stor kundkontakt samt ingå i våra arbetsteam.

• I detta arbete krävs att man kan arbeta strukturerat och med omtanke. Säkerhet är en viktig del, så förmåga att analysera risker och att arbeta säkert är ett krav.

• Kunskap i PLC , motorstyrningar är meriterande.

• God svenska i tal och skrift samt B-körkort är ett krav. Är du tjej eller icke-svensk så är du extra välkommen att söka då vi eftersträvar mångfald i vårt företag.

Vilka vi är och vad kan vi erbjuda dig?

Vi är ett gott gäng på 7 personer som arbetar strukturerat och serviceinriktat. Kunden är hela tiden i fokus när vi utför vårt arbete. Hos oss är man aldrig ensam, vi hjälps åt när det behövs och du kan alltid ringa någon av dina kollegor för support.

Vi följer Unionens avtal. Förmåner som extra pensionsavsättningar och träningskort ingår så klart!

Skicka din ansökan till per@halmstadindustriel.se